Άτιτλο…

red-and-white-by-edvard-munch.jpegΤόσες σκέψεις. Τόσα λόγια ανείπωτα. Όλα μέσα στο μυαλό. Όλα μέσα εκεί κρυμμένα. Αφανέρωτα από όλους κι’ από όλα. Δεν βγαίνουν. Χάνονται μέσα στον ρυθμό της μέρας και στην λήθη της νύχτας. Παράξενο πράγμα. Θέλω τόσο πολύ να τα πω, να τα αποτυπώσω. Όμως κρύβονται καλά. Ίσως να φοβούνται να βγουν. Λες και θέλουν να προστατευτούν από εκείνα που δεν τους αξίζουν. Ίσως και αυτά να θέλουν τον χρόνο και τον χώρο τους. Δυστοκία θα μου πεις. Έλλειψη σιγουριάς θα σου πω. Φόβος, άγχος, έλλειψη. Όχι. Δεν θα προδώσω τον εαυτό μου. Θα του αφήσω τα περιθώριά του. Να βρει μόνος του εκείνη την στιγμή, εκείνη την ώρα που θα τα φανερώσει. Μόνο μέσα από την ελευθερία έρχεται η ολοκλήρωση. Λόγια παρηγοριάς; Όχι καλέ μου. Λόγια σταράτα, αντρίκια. Λόγια χωρίς ψευδαισθήσεις. Λόγια γεμάτα αισθήσεις ανθρώπινες. Αυτά…

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Με σκέψεις ελεύθερες και ανεξάρτητες. Με σκέψεις δικές σας. από εσάς για εσάς…

(‘Red and White’ by Edvard Munch)

6 comments on “Άτιτλο…

  1. Κλειδώθηκαν οι σκέψεις μου μες στου μυαλού τα εμπόδια, αχ πόσα θέλω να σου πω μα δεν υπάρχουν λόγια..
    Είναι μερικές φορές, που ενώ θες να πεις κάτι, ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή, ενώ και ο άλλος είναι σε φάση να τα ακούσει, υπάρχουν μόνο κάτι τετριμμένα, που νιώθεις πως απλώς υποβιβάζουν τα συναισθήματά σου. Και έτσι αποφασίζεις να μην μιλήσεις καθόλου… Για την περίπτωση που μιλάς, πιστεύω πως η στιγμή δεν έρχεται ποτέ, αλλά μάλλον πρέπει να την κυνηγήσει κανείς.. Τουλάχιστον με εμένα έτσι γίνεται!.. Αν με άλλους όχι, είναι κάτι πολύ αισιόδοξο!

  2. Παράξενο πράγμα. Θέλω τόσο πολύ να τα πω, να τα αποτυπώσω. Όμως κρύβονται καλά. Ίσως να φοβούνται να βγουν. Λες και θέλουν να προστατευτούν από εκείνα που δεν τους αξίζουν.

    Mενω σε αυτο….που ειναι σαν να μιλαει για τον ιδιο μου τον εαυτο…
    καλη σου συνεχεια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s